Screenshots

Description

Elektriciteit is niet meer weg te denken in huis en op de zaak. Het is dus erg belangrijk dat de elektriciteit thuis en op de zaak goed functioneert. Wilt u nieuwe elektra aanleggen, of heeft u problemen met de bestaande aansluitingen? Dan heeft u een elektricien nodig. Werkzaamheden aan de elektra is en blijft een specialistische klus waarvoor u best een echte vakman inschakelt.

De elektricien is doorgaans beschikbaar voor alle werkzaamheden aan de elektra. Een aantal elektriciens specialiseert zich in meer specifieke werkzaamheden. Aangezien elektricien een best breed begrip is, kan het soms best even zoeken zijn naar de juiste vakman voor uw specifieke klus. Wij helpen u daarbij, bij ons vindt u de juiste vakmannen in uw buurt voor elektra werk in huis en op de zaak.

Er komen snel meer aanbieders beschikbaar, op dit moment kunnen we echter nog niet heel Vlaanderen voorzien van aanbod. Op dit moment beperkt het aanbod zich tot de regio: Aalst, Geraardsbergen, Merelbeke, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Wetteren en Zottegem

What’s New

Version 1.0.16

Bug fix for iPhone users

Information

Seller
Kolwit OOD
Size
68.3 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Mijn Bouwplanning
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer