Elevtjenesten 4+

Kopling AS

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Kopling også kjent som Elevtjenesten gjør det enklere for deg som elev å få kontakt med den personen du trenger å snakke med, når du trenger det.
I appen kan du lese ofte stilte spørsmål og få svar om kropp og helse, hjemmeforhold, karriere og utdanning med mer. Tjenesten er gratis for elevene. Videregående skoler som benytter Kopling Elevtjenesten tilbyr også enkelt kontakt med resurspersoner på skolen du er hører til. Du kan velge å være anonym når du chatter med Kopling Elevtjenesten, men husk at det ofte vil være lettere for oss å hjelpe deg hvis vi vet hvem du er.

MELDINGER
Send enkelt meldinger til Elevtjenesten på skolen du tilhører.
Det er også sikkert. Alle meldingene krypteres mellom deg og den du snakker med i Elevtjenesten. Vil du være anonym har du også muligheten til det.

KORT VEI TIL RESURSPERSONER
For Videregående skolene som er tilknyttet Kopling Elevtjenesten har du som elev kort vei til å kontakte resurspersoner på skolen din.
Skolene kan knytte rådgivere, helsepersonell, psykologer etc til Kopling. Enkelt for deg som lurer på noe eller kanskje har det vanskelig.

RESSURSSENTER
Lurer du på noe om kropp og helse, hjemmeforhold, karriere og utdanning, mobbing og skolemiljø eller bare praktisk informasjon om eksamen og kanskje lånekassen.
Kopling Elevtjenesten har en egen seksjon med Ofte stilte spørsmål og svar til deg som er elev på Videregående skole.

*Datakostnader kan påløpe. Kontakt din leverandør for mer informasjon
**Kopling Elevtjenesten er en enkel måte å opprette kontakt, men er ikke behandlingstilbud.

What’s New

Version 4.07

Vi har jobbet hardt den siste tiden, og forbedret mange av de underliggende funksjonene i Elevtjenesten. Chatten skal nå være mye raskere, vi krever 2 faktor SMS autentisering med passord, slik at kontoen din er enda tryggere, samt at kantine funksjonen nå holder deg i appen uten at du trenger å gå et annet sted.

App Privacy

The developer, Kopling AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education