Screenshots

Description

Descobreix el fantàstic món d’Els Bíters a través d’una col·lecció de jocs educatius i arcades inspirats en l’univers de la sèrie infantil de La Colla d’À Punt.
L’aplicació mòbil d’Els Bíters està composta per un joc d’avatar, tres jocs tipus arcade i vint-i-un reptes educatius. L’aplicació conté, a més, accés directe a tots els vídeos de la sèrie i al web de La Colla d’À Punt.
Per a personalitzar l’experiència, l’aplicació d’Els Bíters permet a cada jugador crear i modificar el seu avatar en qualsevol moment.
Volador, Caçavirus i Botador són tres divertits arcades, als quals podràs jugar mitjançant el control de qualsevol bíter: Ram, Clic, Data o Net, en diversos desafiaments amb els malvats de la sèrie: Malware i Spam.
Els jocs educatius són vint-i-un reptes distribuïts en tres nivells de dificultat, amb jocs de selecció, arrossegament i creativitat com ara jocs de memòria, puzles, diferències, sopes de lletres...
Des de l’aplicació es pot accedir de manera directa als vint-i-sis capítols de la primera temporada i a vint-i-sis videoclips amb cançons populars valencianes interpretades pels personatges de la sèrie.
Els Bíters són uns éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l’interior de totes les tauletes. Ram, Clic, Data i Net són els bíters que fan funcionar la tauleta de Pau, una xiqueta de 5 anys. Amb ells viurem aventures elèctriques tractant de solucionar els encàrrecs de Xip, l’administradora general. I tot evitant Malware i Spam, malvats d’un gigabyte que no perden l’oportunitat de fer-los la punyeta digital sempre que poden.

Information

Seller
SOCIETAT ANONIMA DE MITJANS DE COMUNICACIO DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Size
456 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Catalan

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like