Energetika Vesti 17+

Nikola Pantic

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Energetika News Magazin je Internet Medij okrenut poslovnim ciljnim grupama, stranim kompanijama koje svoje interese traže na tržištima Balkana. Ceo region je po mnogim parametrima konkurentan i zanimljiv stranim firmama, kako po pitanju pronalaska dobavljača i lokalnih partnera tako i sa ciljem plasmana roba i usluga.

Mi smo uspeli da postanemo impozantno vidljivi, kako na poslovnim platformama tako i na samim pretraživačima. U današnje vreme elektronskih komunikacija i globalnog sela, vreme je najvažniji resurs i svakako se u potrazi za informacijama o Srbiji kao glavno oruđe koristi upravo Internet pretraga.

Naše sekcije vesti prate dešavanja, projekte i razvoj domaćih kompanija. Kroz ekskluzivne intervjue pokušavamo da približimo našu zemlju potencijalnim investitorima, bilo da su zainteresovani da kupuju ili proizvode nešto u Srbiji.

Naša misija je uloga mosta između postojećih potencijala za koje se ne zna i inostranih potreba. Impozantna dnevna poseta našeg portala, visoka pozicioniranost i vidljivost na svim Internet pretraživačima nam daje mogućnost i poziciju da u nekoj maloj meri utičemo na popravljanje imidža naše Srbije. Možda je naša uloga veoma mala u tom procesu, ali se svakako osećamo kao da radimo na tome i doprinosimo strategiji razvoja države, koliko god to bilo malo.

U današnjim poslovnim odnosima Internet Komunikacija predstavlja ne samo izvor informacija već i najefektivnije oruđe za promociju, kreiranje imidža i plasiranje proizvoda. Promocija poslovnog ambijenta, plasiranje poruka kroz različite diversifikovane kanale nam daje šansu više da uspemo u svojoj misiji.

What’s New

Version 1.4

Notifications handle improvement

App Privacy

The developer, Nikola Pantic, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

News
Magazines & Newspapers
Magazines & Newspapers
Magazines & Newspapers
Business
News

You Might Also Like

Business
Finance
Finance
Business
Business
Finance