Screenshots

Description

Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon is használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti a korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái letöltésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket is hozzáadhat profiljához.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben a helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk a legközelebbit, sőt segíti megtervezni az irodába a legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a Call Centerünk felé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

What’s New

Version 5.0.5

Hibajavítások, frissítések.

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
37 Ratings

37 Ratings

aanmddyy ,

Andrew

I wish it had an English version. It is still better than nothing.

Meszi1042 ,

Sztem jo, apro hibakkal

Jo app. Neha nem enged meroorat leadni azon a napon mikortol az lehetseges, valamint ha atlepsz egy masik appra mikor benne vagy, es vissza akarsz terni akkor az addig el nem mentett akcioid elvesznek (mondjuk merooraallas bejelentes, szamlafizetes) es kezdheted elolrol. De ezek apro hibak. Jo lesz ez.

Himpli ,

Perfekt

Nagyon örülök hogy jelez az app amikor diktálási időszak közeledik. Így nem tudom elfelejteni ami régen sokszor megtörtént

Information

Seller
Budapesti Elektromos Muvek Nyilvanosan Mukodo Reszvenytarsasag
Size
71.1 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like