Képernyőfotók

Leírás

Létrehoztuk az "Esküvői szolgáltatók mobilapplikációt és a hozzá tartozó honlapot (www.eskuvoi-szolgaltatok.hu) azzal a céllal, hogy a házasulandók könnyebben megtalálják álmaik szolgáltatóit. Jelenleg minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az ország legnagyobb és legrészletesebb adatbázisát hozzuk létre, így minél több pár esküvői szervezésében tudjunk segíteni.

Az applikációban regisztráció után részletes kereső segítségével találhatjátok meg a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Elmenthetitek őket a kedvencek közé, illetve chat segítségével levelezhettek is. Ezenkívül tennivalók lista igyekszik a segítségetekre lenni. A szolgáltatók adatlapján részletes képet kaphattok munkájukról: tevékenységükről, szolgáltatásaikról, referenciákról. Ha tapasztalatotok van már a szolgáltatókkal kapcsolatban, megköszönjük, ha értékelitek munkájukat az alkalmazásban. Ezen felül push értesítés bekapcsolásának segítségével nem maradtok le semmiről, ami az alkalmazásban történik.

Megtaláltok minket a www.eskuvoi-szolgaltatok.hu oldalon, valamint kérdések esetén bátran keressetek az info@eskuvoi-szolgaltatok.hu címen.

Újdonságok

Verzió 2.2

- A hirdetésre kattintva elérhető a hirdető saját oldala
- Jobb teljesítmény

Információ

Eladó
MINDTECH Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Méret
76.3 MB
Kategória
Üzlet
Kompatibilitás

A(z) iOS 10.2 vagy újabb verziója szükséges. Kompatibilis készülékek: iPhone, iPad és iPod touch.

Nyelvek

Angol

Korhatár
17+
Akadálytalan webelérés
Copyright
Ár
Ingyenes

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti