Screenshots

Description

Eu descopăr ROMÂNIA colorând-o!
Să colorăm împreună ROMÂNIA!
"Un veritabil tur al României în imagini, acest program, mai mult decât un simplu program de colorat, este o invitație la a descoperi frumusețile și diversitatea peisajelor, bogățiilor și atracțiilor României."
"Imaginile din acest program au fost împărțite în multe suprafețe mici și ușor de colorat. Fiecare dintre voi va putea să inventeze propriile sale combinații de culori pentru a-și crea singur un minunat album de amintiri din România."
Și nu este doar un program de colorat! Este un program în care vom descoperi: locuri emblematice ale României, palete de culori, informații interesante despre diversele locuri și obiective turistice din România.
Ce vom descoperi și vom colora? Locuri și lucruri precum zone folclorice (Banat, Oltenia, Muntenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea, Transilvania, Maramureș și Crișana), harta cu județele țării, Chipul lui Decebal cioplit în piatră, lângă Orșova, litoralul Mării Negre, castelul Corvineștilor, vulcanii noroioși, portretul lui Vlad Țepeș, Coloana Infinitului, portretul lui Brâncuși, mașina națională - Dacia, portretul Regelui Carol I, Traseul Dunării în Romania și multe altele...
Și pentru ca totul să fie mai captivant și mai distractiv, pe lângă informațiile audio, în timp ce colorăm avem și diverse surprize animate care apar pe neașteptate în mijlocul desenului. Cei mici vor fi încântați!
Din acest program se pot accesa alte module care sunt dedicate unor orașe, județe sau zone din România. În fiecare modul se găsesc multe informații și imagini din zona căreia îi este dedicat.
Facilități:
- informații bogate despre obiectivele prezentate (audio)
- utilizarea giroscopului
- interfața modernă și intuitivă
- animații surpriză ascunse printre obiectele de desenat
- o imagine colorată realistic pentru fiecare obiectiv în parte
- un set de imagini reprezentative pentru România

Acest joc îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte imaginația și perspicacitatea.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 4 si 8 ani.

What’s New

Version 1.1.0

Permite publicitatea

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Ghitalaura ,

Foarte frumos!

O aplicatie interesanta!

App Privacy

The developer, Infomedia Pro S.R.L., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like