Screenshots

Description

Mobilna aplikacija EU fondovi službena je aplikacija europskih strukturnih i investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj. Na Vašem dlanu nalaze se najvažnije informacije o EU fondovima udaljene tek potezom prsta. Informacije o EU fondovima pristupačnije su nego ikada – na Vašoj aplikaciji možete saznati kako, kada i gdje se prijaviti za bespovratna sredstva Europske unije.

Na naslovnici saznajte najnovije vijesti iz svijeta EU fondova kako biste u svakom trenutku bili informirani o mogućnostima financiranja EU sredstvima. Svakodnevno čitajte najnovije vijesti, najave događanja i novosti iz središta EU fondova.

Kategorija Kako do EU fondova naučit će vas u svega tri koraka, zahvaljujući jednostavnom rječniku te preciznim i jasnim uputama, što morate poduzeti kako biste prijavili svoj projekt za bespovratna sredstva iz Europske unije. Pregledom kategorije svatko ima priliku saznati kako pretvoriti svoju ideju u projekt i ostvariti prava na korištenje EU sredstava.

Kategorija Natječaji nudi korisnicima pregled svih otvorenih natječaja i natječaja u najavi. Dodatno, aplikacija može služiti i kao svojevrstan alarm – sistem koji u realnom vremenu obavještava korisnike o objavi novog i/ili izmjena unutar već objavljenog natječaja. Oznakom kategorije od interesa na zaslon svog uređaja pomoću push notifikacije zaprimit ćete obavijest o otvaranju i/ili izmjeni unutar već objavljenog natječaja.

U kategoriji Edukacije možete pronaći popis svih završenih i planiranih edukacija i informativnih radionica. Unutar pojedine edukacije možete pronaći tko se na nju može prijaviti, lokaciju edukacije te sve bitne informacije za prijavu.

Ako i nakon korištenja aplikacije naiđete na dodatne nejasnoće vezane za korištenje EU fondova, slobodno nam se obratite putem Kontakt obrasca, što je ovom aplikacijom jednostavnije nego ikada. Potrebno je samo upisati Vašu e-mail adresu, odabrati kategoriju upita i poslati nam poruku. Odgovor stiže na Vašu e-mail adresu u najkraćem mogućem roku!

Preuzmite aplikaciju i budite u toku s EU fondovima!

Izrada aplikacije sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

What’s New

Version 1.3

Dodana je funkcionalnost za filtriranje natječaja prema statusu natječaja unutar odabrane kategorije natječaja.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
HAND STUDIO d.o.o.
Size
122.6 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Croatian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like