Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Χτισμένη στη νοτιοδυτική ακτή της Κύπρου, η Πάφος με τη μακραίωνη και πολυτάραχη ιστορία της, θεωρείται ένα κόσμημα της Μεγαλονήσου τόσο για την ομορφιά της όσο και για και τον πλούσιο πολιτισμό της. Το σύγχρονο με το παλιό, συνδυάζονται εδώ με ένα μοναδικό τρόπο καθώς νεοκλασικά και μοντέρνα κτίρια, μνημεία και αρχιτεκτονικά
λείψανα του παρελθόντος συνυπάρχουν αρμονικά, συνθέτοντας την εικόνα μιας σαγηνευτικής σύγχρονης πόλης. H Πάφος σήμερα αποτελεί δικαιολογημένα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κύπρο, αφού εδώ μπορεί να βρει κανείς τα πάντα: μοναδικά αξιοθέατα, υπέροχες παραλίες και αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.0.3

Αdd new translations to German,Russian and Hebrew.
Αdd Electric Bus Green Routes.

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός «Aegean Solutions S.a» υπέδειξε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής ενδέχεται να περιλαμβάνουν τον χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική απορρήτου δημιουργού.

Δεν συλλέγονται δεδομένα

Ο δημιουργός δεν συλλέγει κανένα δεδομένο από αυτήν την εφαρμογή.

Οι πρακτικές απορρήτου μπορεί να διαφέρουν, για παράδειγμα, βάσει των δυνατοτήτων που χρησιμοποιείτε ή της ηλικίας σας. Μάθετε περισσότερα

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Ίσως σας αρέσει επίσης