Screenshots

Description

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása!

Örülünk, hogy magadénak tudhatod hangos könyveink valamelyikét, amelyből megismerheted a kerti madarakat, a tengeri és az éjszakai állatokat, most ráadásul hangot is társíthatsz hozzájuk. Ha szeretnéd térben is megnézni kedvenc élőlényeidet, töltsd le a fARkaskölyökképző alkalmazást, és engedélyezd, hogy használhassa a kamerádat!

Mit jelent az AR?
Az AR (angolul: augmented reality) kiterjesztett valóságot jelent, amely a valódi és a virtuális világ összekapcsolásából jön létre. Csupán egy kamerával ellátott telefonra van szükséged ahhoz, hogy egy könyv lapjait életre keltsd.

Hogyan használd az alkalmazást?
Nyisd fel a könyvet, és indítsd el az alkalmazást! Válaszd a „Könyvek” menüt, és nyisd meg a kezedben lévő könyvhöz tartozó menüpontot az alkalmazáson belül. A 3D-s tartalmakhoz nyomd meg a „Lássuk!” gombot, majd irányítsd a telefonod kameráját az állatokat ábrázoló oldalra! Nézd, ahogy a könyv lapjai életre kelnek!

Mi található a galériában?
Kattints a nagyítóra, nézd meg az állatokat, és tudj meg róluk többet! Töltsd le és nyomtasd ki a képeket, majd az AR gombra kattintva keltsd életre a lapokat!

Mi található a tanösvényen, és hogyan tudom használni?
A tanösvény azoknak nyújt segítséget, akik az alkalmazást könyv nélkül szeretnék használni. Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanosveny weboldalra, töltsd le a galériából a markeret! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, menj a Tanösvény menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és válaszold meg az összes kérdést, hogy végigmenj a tanösvényen.

Mi található a tanteremben?
Nézd meg Magyarország tájait és a rájuk jellemző állat- és növényfajokat látványos 3D-s posztereinken! Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanterem weboldalra, és töltsd le a galériából a posztereket! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, és menj a „Tanterem” menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és nézd meg a 3D-s tartalmat! A posztereket, amelyeket meg is vásárolhatsz a farkaskolykok.com oldalról, NikonOne készítette.

Rendszerkövetelmények
● iPhone esetében
iPhone 5, valamint iOS 8 (kijelzőméret min. 3,5”, felbontás min. 640 x 960 pixel)

What’s New

Version 1.01

Az alkalmazás kiegészült az Ismerd meg az afrikai állatok hangját! és az Ismerd meg az erdei madarak hangját! című könyvekhez tartozó 3D-animációkkal és AR-tartalmakkal.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
ARworks LLC
Size
1 GB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like