fARkaskölyökképz‪ő‬ 4+

ARworks

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása!

Örülünk, hogy magadénak tudhatod hangos könyveink valamelyikét, amelyből nem csak a különböző élőhelyek madár- és állatvilágával ismerkedhetsz meg, most ráadásul hangot is társíthatsz hozzájuk. Ha szeretnéd térben is megnézni kedvenc élőlényeidet, töltsd le a fARkaskölyökképző alkalmazást, és engedélyezd, hogy használhassa a kamerádat!

Mit jelent az AR?
Az AR (angolul: augmented reality) kiterjesztett valóságot jelent, amely a valódi és a virtuális világ összekapcsolásából jön létre. Csupán egy kamerával ellátott telefonra van szükséged ahhoz, hogy egy könyv lapjait életre keltsd.

Hogyan használd az alkalmazást?
Nyisd fel a könyvet, és indítsd el az alkalmazást! Válaszd a „Könyvek” menüt, és nyisd meg a kezedben lévő könyvhöz tartozó menüpontot az alkalmazáson belül. A 3D-s tartalmakhoz nyomd meg a „Lássuk!” gombot, majd irányítsd a telefonod kameráját az állatokat ábrázoló oldalra! Nézd, ahogy a könyv lapjai életre kelnek!

Mi található a galériában?
Kattints a nagyítóra, nézd meg az állatokat, és tudj meg róluk többet! Töltsd le és nyomtasd ki a képeket, majd az AR gombra kattintva keltsd életre a lapokat!

Mi található a tanösvényen, és hogyan tudom használni?
A tanösvény azoknak nyújt segítséget, akik az alkalmazást könyv nélkül szeretnék használni. Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanosveny weboldalra, töltsd le a galériából a markeret! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, menj a Tanösvény menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és válaszold meg az összes kérdést, hogy végigmenj a tanösvényen.
Mi található a tanteremben?
Nézd meg Magyarország tájait és a rájuk jellemző állat- és növényfajokat látványos 3D-s posztereinken! Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanterem weboldalra, és töltsd le a galériából a posztereket! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, és menj a „Tanterem” menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és nézd meg a 3D-s tartalmat! A posztereket, amelyeket meg is vásárolhatsz a farkaskolykok.com oldalról, NikonOne készítette.

Rendszerkövetelmények
● iPhone esetében
iPhone 5, valamint iOS 11 (kijelzőméret min. 3,5”, felbontás min. 640 x 960 pixel)

What’s New

Version 1.102

Az alkalmazás kiegészült az Ismerd meg az esőerdei állatok hangját! és az Ismerd meg a vízimadarak hangját! című könyvhöz tartozó 3D-animációkkal és AR-tartalmakkal.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, ARworks, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Games
Business
Entertainment
News
Productivity
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education