Captures de pantalla

Descripció

FARMALARM és un projecte de recerca mitjançant una aplicació (app) per a dispositius mòbils que pretén conscienciar subjectes d'estudi que han patit una malaltia vascular sobre la importància de seguir un hàbit de vida saludable. L'app permet el contacte directe i continu entre el subjecte d'estudi i l'equip mèdic, la tramesa periòdica de material didàctic personalitzat sobre la malaltia i un control a distància sobre l'adherència i el compliment del tractament farmacològic. D'aquesta manera, s'optimitza el control de la tensió arterial, el nivell de glucosa, l'exercici físic i altres factors de risc vascular.

Estudis recents demostren un mal control dels factors de risc en la prevenció secundària en pacients que han patit una malaltia vascular, com l'ictus o l'infart de miocardi. Es coneix que un segon esdeveniment, en la majoria de casos, serà més greu que el primer incrementant la probabilitat de mort o discapacitat. L'ús de les aplicacions mòbils pot arribar a un impacte positiu en el control dels factors de risc vascular. El projecte de recerca FARMALARM pretén demostrar un augment en l'adherència terapèutica i la modificació saludable de l'estil de vida en subjectes d'estudi amb malaltia vascular.

FARMALARM està dirigida a qualsevol subjecte d'estudi que vulgui reduir el risc de patir una malaltia vascular, augmentar els seus coneixements i tenir una supervisió continuada en relació al compliment de la medicació i el control dels factors de risc vascular. Es tracta d'un servei personalitzat que requereix l'intercanvi d'informació entre el subjecte d'estudi i l'equip mèdic. Per participar en el programa, a més de descarregar l'aplicació és necessari posar-se en contacte amb l'equip FARMALARM de l'Institut de Rercerca Vall d'Hebron (https://www.vallhebron.com/farmalarm/). Després d'una avaluació inicial personalitzada rebrà les claus per a l'activació de l'app.

FARMALARM utilitza HealthKit per monitoritzar l'activitat diària del subjecte per poder ajustar la rehabilitació adequada per a cada pacient.

Novetats

Versió 3.1.7

Gràcies per utilitzar Farmalarm!

En aquesta versió hem solucionat diversos errors i millorat la càrrega de la pantalla de chat.

Informació

Venedor
Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari
Mida
84.8 MB
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 10.3 o posterior. Compatible amb aquests dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès

Edat
17+
Informació mèdica/de tractaments freqüent/intensa
Ubicació
Aquesta aplicació pot utilitzar la teva ubicació encara que no estigui oberta, i això consumirà bateria.
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar