FashionGroup 4+

Aleksandar Nastevski

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

FASHION GROUP претставува најголема малопродажна групација на компании за текстил во
регионот и ги поседува правата на ексклузивност, франшиза и мастер франшиза за многу светски
познати модни брендови меѓу кои Mango, Levi’s, Replay, Springfield и многу други. Оваа апликација
Ви овозможува да пребарувате низ широкиот спектар на производи кои ги нудиме - брзо, лесно и
едноставно.
Преку FashionGroup апликацијата можете:
- Да ги разгледувате сите производи кои ги нудиме од вашиот мобилен телефон
- Брзо и едноставно да нарачувате производи кои ќе ги добиете на домашната адреса
- Да креирате листа на желби и да ги следите цените на омилените производи
- Да добиете специјални попусти при онлајн купување
- Да добивате “Newsletter” со информации за сите новости и актуелни промоции
- Да ја проверите достапноста на одреден производ во нашите продавници
- Да ја користите Loyalty картичката и при онлајн купување

What’s New

Version 2.7

Minor UI improvements

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Aleksandar Nastevski, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shopping
Shopping
Shopping
Health & Fitness
Shopping
Shopping

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping