Screenshots

Description

Voeg Nederlandse feestdagen en vakanties toe aan je iPhone agenda, zodat je altijd op de hoogte bent. In deze app zijn tevens heel veel andere interessante kalenders beschikbaar, oa voor voetbalwedstrijden van je favoriete club, TV-programma's en heel veel meer. Met deze app sta je nooit meer voor verrassingen!

Feedback
Voor complimenten, klachten en tips kun je het feedbackformulier in de app gebruiken of stuur een e-mail naar support@schedjoules.com.

----------------------------------------------------
► Toegang tot alle beschikbare kalenders voor 1 jaar
Met een jaarabonnement krijg je volledige en permanente toegang tot alle beschikbare kalenders inclusief (live) updates in je agenda. Een abonnement begint altijd met een gratis proefperiode van 1 maand, zodat je de dienst kunt proberen voordat je tot aanschaf overgaat. Een abonnement voor 1 jaar kost bij €1,99. De betaling van je abonnement verloopt via je iTunes-account en wordt afgerekend na bevestiging van je aankoop en ná de gratis proefperiode van 1 maand. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen is uitgeschakeld ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode. Je kunt de functie ‘automatisch verlengen’ op elk gewenst moment uitschakelen in je iTunes-accountinstellingen. Annulering van de huidige actieve abonnementsperiode is niet mogelijk.

Onze algemene voorwaarden en privacybeleid vind je respectievelijk op http://www.schedjoules.com/app-terms-of-service/ en http://www.schedjoules.com/privacy-policy/.

What’s New

Version 11.4.1

- Update van het in-app purchase proces
- Nieuwe voetbalseizoen beschikbaar, waaronder Eredivisie 2019/2020

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

DutchChocolateflower ,

Nothing free about this app

Nothing is free about this calendar app! All calendars cost .99¢

Information

Seller
SchedJoules BV
Size
12.5 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 11.4 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Weather calendars $1.99
  2. Eredivisie 2012/2013 $0.99
  3. Moon Phases calendar $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like