FEIA Детско Развити‪е‬ 17+

FEIA OOD

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • $1.99

Screenshots

Description

Да бъдеш родител е огромно щастие и отговорност.
Приложение FEIA Детско развитие е разработено съвместно с екип лекари, психолози и педагози, за да бъде в помощ на родителите при отглеждането на техните деца.
Не се лутайте в хилядите страници специализирана литература за детско развитие, не харчете излишни пари за много думи и малко информация. Доверете се на FEIA – тя е само на клик разстояние.
Бъдете модерен родител и използвайте интерактивните възможности, които FEIA предоставя, по всяко време и навсякъде.
FEIA Детско развитие проследява най-важните моменти от развитието на вашето дете през първите 5 години от живота му. Съдържанието е структурирано по месеци, което позволява на родителите да следят лесно развитието на детето и да подбират подходящи ласки, игри и методи за възпитание. Интерфейсът предоставя възможност за отбелязване на постигнатите резултати.
Активен родител
Ролята на родителите за умственото, емоционалното и физическото развитие на детето до навършване на 5 годишна възраст е определяща. Социалните навици и възпитанието започват да се формират още от първите месеци. Раздел „Активен родител“ помага в подбирането на подходящи игри и занимания, съобразени с конкретната възраст на детето. Ще откриете разпределени по месеци важни напътствия и съвети, активности и игри, стимулиращи интелектуалното, двигателното и емоционалното развие на вашето дете. Ще се научите последователно да прилагате подходящи методи за възпитание и да общувате с вашето растящо дете.
Говорете с лекаря ако
Редовните консултации с педиатъра са изключително важни, за да бъде проследено правилно ли протича развитието на детето. В секция „Говорете с лекаря ако“ ще откриете по месеци активностите, за чието усвояване трябва да следите. Това ще помогне да формулирате правилно въпросите си към вашия лекар. Ако забележите, че детето не се справя с някои от посочените умения, изпитва сериозни затруднения или забравя вече наученото, може да обсъдите притесненията си с педиатъра.
Ежедневни дейности
Докато расте детето променя своето отношение към ежедневните дейности, които извършва заедно с родителите си – къпане, хранене, преобличане, приспиване. В секция „Ежедневни дейности“ ще откриете по месеци какви трябва да бъдат неговите реакции към рутинните активности и в каква степен то може самостоятелно да участва в тях. Това дава възможност да се проследи умственото, емоционалното и физическото развитие да детето.
Координация
Опити за координация на движенията у детето ще забележите от самото начало – например поднасянето на ръчички към устичката. С всеки изминал месец двигателната способност се променя и координацията се подобрява, а с помощта на тази секция родителите имат възможност по месеци да проследят развитието ѝ у своето дете.
Себеизразяване
През различните периоди на своя растеж, детето дава различни сигнали, с които показва какво иска и как се чувства - дали е щастливо, гладно, раздразнено или му се спи. По начина, по който то изразява себе си, родителите могат да проследят неговото емоционално развитие.
Социални умения
Социалните умения на детето се проявяват още от първите месеци, когато започва да гука игриво и да забелязва шумове. Постепенно и с помощта на родители, детето започва да общува с заобикалящия го свят, да взаимодейства с хора и свои връстници, да забелязва предмети, да проявява предпочитания към вкусове, миризми и игри. В секция „Социални умения“ родителите ще получат информация какви социални умения трябва да очакват и настърчават у своето дете, съобразно възрастта му по месеци.
Приложение FEIA Детско развитие не замества редовните визити при педиатъра на детето. Не се притеснявайте ако то не извършва някое от описаните в приложението действия. Важна е общата тенденция в развитието му. Ако детето не е усвоило описаните умения или имате притеснения, че не усвоява част от тях, консултирайте се с педиатър.

What’s New

Version 1.0.2

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

- Корекции по стабилността
- Добавена опция за повече от едно дете
- Индикатор за текуща седмица
- Други подобрения

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, FEIA OOD, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like

GagaClass Admin
Health & Fitness
Healee
Medical
DiabTrend: Diabetes Management
Health & Fitness
Untangled App
Health & Fitness
Exxentric
Health & Fitness
Hairdryer Sound For Baby Sleep
Health & Fitness