Screenshots

Description

Mbi 40,000 terme dhe shpjegime!

Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet nga këtu. Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit.

What’s New

Version 2.0

New look and feel

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

engjell11 ,

Nuk mund te perdoret offline

Ju lutem perditesoni aplikacionin qe te mund te perdoret offline.

App Privacy

The developer, Robert Berisha, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education