Festival de Pasqua de Cervera 4+

Ajuntament de Cervera

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

És un festival de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i la música catalana. Aquesta especialitat el fa únic, singular i necessari en el nostre panorama musical. Unes jornades de concerts, però també de debats, tallers, projeccions i activitats al voltant de la música clàssica catalana. Un festival amb representació de tots els àmbits que pretén fer produccions pròpies, també vol servir de plataforma.

El festival presenta anualment un homenatge a un compositor català, farà un encàrrec a un compositor actual, i convidarà a un artista forà a fer música catalana, amb la voluntat d’internacionalització. Amb preus assequibles a tots els públics i en espais amb bones condicions acústiques.

Un festival vinculat al turisme i la promoció econòmica de la zona. Una aposta de la ciutat per l’especificitat de la música i el turisme cultural.

What’s New

Version 1.0.2

Aquesta versió inclou correccions tècniques i petites millores visuals.

App Privacy

The developer, Ajuntament de Cervera, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer