Screenshots

Description

Met de officiële Feyenoord App ben je altijd en overal op de hoogte van alle ins en outs over jouw favoriete voetbalclub!

Je ontvangt als eerste het laatste nieuws dankzij de handige pushmeldingen. Ook zie je via de app exclusieve fotoverslagen en video’s, kun je de profielen en statistieken van de spelers van Feyenoord 1 bekijken en vind je het programma en de uitslagen in één helder overzicht. Je vindt daarnaast onder het kopje ‘Spelershome’ de social mediaposts van de spelers van Feyenoord handig gebundeld op één plek!

Matchday
Tijdens Matchday is de Feyenoord App dé plek om de wedstrijd van Feyenoord 1 te volgen. Vanaf de ochtend van de wedstrijddag wordt op de dynamische tijdlijn afgeteld richting de aftrap van de wedstrijd. Op de tijdlijn worden alle social media berichten van de Feyenoord-kanalen, het laatste nieuws en exclusieve video’s in één overzicht gebundeld aangeboden, zodat je helemaal in de stemming komt voor de wedstrijd.

Tijdens het duel vind je hier een live verslag, actiefoto’s en statistieken, zodat je in spanning kunt meeleven met de prestaties van Feyenoord. En scoort Feyenoord? Dan ben jij als eerst op de hoogte dankzij de welbekende goaltune. Vink hiervoor bij ‘Instellingen’ het onderdeel goaltune aan en vergeet uiteraard niet het geluid van je telefoon aan te zetten!

Nieuw voor Legioen-leden!
Ben jij lid van Het Legioen, de officiële supportersclub van Feyenoord? Profiteer dan ook vanuit de app van nóg meer voordelen. Log via instellingen in met jouw Legioen-account en bekijk direct in de app het gehele actieprogramma Feyenoord+ met vele aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast kan je ook via de app eenvoudig stemmen op jouw speler van de maand, en ontvang je als Legioen-lid voor jou relevante nieuwsberichten over je lidmaatschap en nieuwe acties.

Leuke features!
• Jouw Feyenoord-fotofilters; maak een foto van jezelf en voeg toffe Feyenoord-filters en Feyenoord-stickers toe om te laten zien dat jij de ultieme Feyenoord-supporter bent. Sla de foto op en deel hem via social media!
• De mooiste Feyenoord-momenten nog eens beleven? Open de app en schud je telefoon…!
• Alle posts op social media van de spelers van Feyenoord handig op één plek zien? Ga dan naar ‘Spelershome’, waar je zelf via ‘instellingen’ kunt kiezen van wie je de berichten wilt zien.

What’s New

Version 1.0.910

In deze release zijn enkele seizoen-optimalisaties en bugfixes doorgevoerd.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
Feyenoord Rotterdam N.V.
Size
93.2 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Feyenoord Rotterdam N.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like