Fietsen 123 4+

Fietsplanner

Roularta Media Group

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

De Fietsroutes-app is ideaal voor recreatieve fietsers, met meer dan 1500 knooppuntenroutes speciaal ontworpen voor de maandelijkse fietsroutegids van Fietsen123.

Ontdek de Fietsroutes-app, jouw perfecte metgezel voor fietsavonturen langs de unieke knooppuntenroutes van Nederland. Deze app is speciaal ontworpen voor recreatieve fietsers die de schoonheid van Nederland van dichtbij willen ervaren.

Met onze app heb je toegang tot meer dan 1500 zorgvuldig ontworpen knooppuntroutes, allemaal geïnspireerd en geselecteerd uit de populaire maandelijkse fietsroutegids van Fietsen123. Of je nu geïnteresseerd bent in pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden of de adembenemende natuur van Nederland, onze app biedt je routes met verschillende thema's die elk van deze fascinerende aspecten van het land belichten.

De fietsroutes zijn verspreid over alle provincies van Nederland. Van de weidse polders van Friesland tot de glooiende heuvels van Limburg, en van de zandduinen van Zeeland tot de bosrijke gebieden van Gelderland, onze app leidt je naar verborgen parels in elke regio.

Het gebruik van de app is uiterst gebruiksvriendelijk. De fietsroutes volg je gemakkelijk via een overzichtelijke kaart die alle knooppunten weergeeft. Daarnaast is er ook een handige lijst met alle knooppunten voor als je een specifieke route wilt volgen. De app is ontworpen om zowel gebruiksvriendelijk als informatief te zijn, met details en achtergrondinformatie over bezienswaardigheden onderweg.

What’s New

Version 5.0

- Compleet nieuwe versie, met ondersteuning voor nieuwe schermformaten.

App Privacy

The developer, Roularta Media Group, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

KW.be - Nieuws uit West-Vlaanderen
News
Mijn Magazines
News
Data News(fr)
News
Krant van West-Vlaanderen
News
Libelle Magazine
Lifestyle
Data News(nl)
News

You Might Also Like

Fietsroutenetwerk
Travel
Toertje routeplanner
Navigation
RoutAbel
Navigation
Fietsknoop bike and hiking app
Navigation
Stadsparkeren - Parkeerapp
Travel
NodeMapp Bike
Travel