Screenshots

Description

Fillestarja digjitale përbëhet prej 9 moduleve.
Modulet janë: alfabeti, numrat dhe figurat, këngë, lojëra, video, dhe ushtrime.
Qëllimi i këtij softueri është përveç të mësuarit e shkrim leximit edhe të mësuarit e përdorimit të kompjuterit.
Ky softuer është pjesë e pakos softuerike “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”.

Information

Seller
Robert Berisha
Size
119.1 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like