Find vej i Københavns Havn 4+

WoodApps

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Find vej i Københavns Havn – Christiansborg rundt. Byvandring på en ny måde!
Find vej i Københavns Havn er et spændende tilbud til kajak-roere, men andre interesserede kan også sagtens tage turen rundt langs kajen på gå-ben.
Det går ud på at finde vej gennem havnen på en rute der fører rundt om Slotsholmen. Der er placeret 8 poster som er markeret på et kort der kan downloades fra www.findveji.dk eller her http://www.traveltales.dk/FindvejiKbhHavn2012ChristiansborgRundt.pdf.
De fysiske poster kan kun ses fra vandet, men med denne app har du mulighed for at tage del i den medrivende fortælling hvor du føres tilbage til Christian d. 4.’s København. Når du finder en post vil din mobiltelefon automatisk afspille en bid af fortællingen…
Når du tager turen skal du starte denne app og lige vente til GPS forbindelsen er etableret. Herefter er det blot at følge kortet fra startstedet ved Børskaj, rundt om Slotsholmen og tilbage til startstedet mens du undervejs bliver klogere på Kanalområdet og dets historie.
På www.findveji.dk kan du finde folderen der fortæller mere om de fysiske poster – og se hvor i landet du ellers kan finde vej.
Rigtig god fornøjelse!
Denne app er baseret på TravelTales - se mere på www.TravelTales.dk
Bemærk at installationen kan tage lang tid pga størrelsen på app'en, der indeholder 10-12 min. lydbilleder i høj kvalitet - dette er også afhængig af hvor meget plads du har tilbage på din telefon. Så hav tålmodighed under installationen... :-)
Alternativt kan turen hentes separat og bruges med TravelTales (www.traveltales.dk)

What’s New

Version 2.1

Denne app er blevet opdateret af Apple, så den viser Apple Watch‑appsymbolet.

Critical bugfix: Løser problem med forbindelse til GPS i iOS8.

App Privacy

The developer, WoodApps, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Krak - Search • Discover
Navigation
MitTog - Trains and S-Trains
Travel
Brobizz
Travel
Copenhagen Travel Guide
Travel
NorCamp
Travel
CPH Airport
Travel