iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Flex-Appeal is dé app voor retail- en hospitality medewerkers! De app biedt een complete oplossing voor:

- Het communiceren met je collega´s en manager
- Online inwerktrajecten
- Het bekijken van je rooster en het ruilen van diensten

Communiceren met je collega’s en manager
Als medewerker heb je een persoonlijke tijdlijn. Daardoor krijg je alleen nog berichten die relevant voor jou zijn. Je kunt op deze tijdlijn niet alleen berichten plaatsen, maar ook polls, afbeeldingen, video’s en documenten versturen. Je kunt makkelijk je collega’s bereiken via de chatfunctie. Of dat nu in een privé– of groepschat is: het kan allebei. In Flex-Appeal heb je altijd een duidelijk overzicht van al jouw collega’s en hun actuele contactgegevens.

Online inwerktrajecten
Het inwerken van nieuwe collega’s gebeurt met app van Flex-Appeal gewoon online via de onboarding functie. De onboarding bestaat uit modules en jouw manager kan video’s en foto’s toevoegen om het inwerken nóg leuker te maken.

Roosters bekijken en diensten ruilen
Door integraties met je roosterprogramma kun je op de app altijd een up-to-date rooster vinden. En met de Flexchange functie is het makkelijker om een vervanger te vinden als je opeens niet meer kan werken.

Download nu Flex-Appeal
Flex-Appeal maakt interne communicatie makkelijker en leuker. Het inwerktraject is veel interactiever en handiger om te volgen. En je kunt sneller vervangers vinden en altijd een up-to-date rooster bekijken. Met Flex-Appeal word je meer betrokken bij je bedrijf en leer je collega’s beter kennen! Zooo dat’s Flex!

Je kunt alleen inloggen in de app als je werkgever je jouw inloggegevens heeft gestuurd. Als je werkgever nog geen Flex-Appeal gebruikt, dan kan hij of zij dit aanvragen op www.flex-appeal.nl.

Nieuw

Versie 2.26.1

We updaten de app zo vaak mogelijk om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Dit is wat je in de nieuwste versie kan vinden:

- Probleem opgelost waarbij soms het verkeerde bestand werd getoond na het downloaden
- Probleem opgelost waarbij de zoekfunctie op de tijdlijn niet correct werkte

Beoordelingen en recensies

5.0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Informatie

Verkoper
Flex-Appeal
Grootte
50.9 MB
Compatibiliteit

Vereist iOS 12.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou