Foodsy 4+

Foodsy B.V.

Designed for iPhone

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Nooit meer wachten op je maaltijd of drankje to go én altijd je overstap halen!

Foodsy is de vooruitbestel-app voor eten en drinken op de Nederlandse treinstations, luchthavens en bedrijventerreinen. Bestel en betaal van tevoren je favoriete maaltijd bij restaurants, zoals Julia's en The Döner Company. Geef aan op welk tijdstip je de bestelling wilt ophalen en het restaurant zorgt ervoor dat deze op de minuut nauwkeurig klaarstaat. Je pakt je bestelling zelf bij het pickup punt in de winkel, zo skip je the line en haal je altijd je overstap!

What’s New

Version 2.3.9

Zoals altijd zijn wij druk bezig met het optimaliseren van onze app en het fixen van een aantal bugs, ook in deze release staat dit weer centraal:

- Bestellingen scherm bug opgelost: Voor een aantal gebruikers was het niet meer mogelijk om op het bestellingen scherm te komen, dit probleem is nu opgelost.
- Voor sommige gebruikers was het niet meer mogelijk om een loyalty actie te verzilveren, deze bug is nu opgelost.
- Foodsy is druk bezig met het toevoegen van nieuwe markten en daarom zijn er nieuwe locatie types, zoals scholen, toegevoegd aan de app. Is dit ook iets voor jouw school? Laat het weten via support@foodsy.eu

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Foodsy B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink