Screenshots

Description

A Free tourist guide olyan ingyenes alkalmazás, amely kihelyezett QR-kódok segítségével interaktív módon mutatja be a szabad téri látványosságokat, vagy épületen belül tárlatokat, érdekességeket. Az alkalmazásban a turistáknak lehetőség nyílik a különféle nevezetességeket, legendákat, és történeteket az eddigitől eltérő módon megismerni.
Számos hasonló alkalmazással találkozhat a fogyasztó a piacon, mi pont ezért próbáltunk egy olyan megoldást megalkotni, amely humorosan, felhasználó barát módon és egyszerűen meséli el az érdekességeket.
Az unalmasnak vélt szobrokat, épületeket teljesen más megközelítésben, fiatalosan mutatja be az alkalmazás, ezt az élményt csak fokozzák a képek és a hangok is. Az információs gomb segítségével informálódhat a felhasználó a különböző vendéglátó egységek, múzeumok, állatkertek, és hasonló intézmények nyitva tartásáról, belépőjegy árakról, és kedvezményekről. Ha valaki körbejárja az alkalmazás segítségével a szolgálgatáshoz csatlakozó színhelyeket biztosan nem fog unatkozni!

A Free tourist guide nem csak alkalmazásként vehető igénybe, hanem böngésző segítségével számítógépeken, kioskon, bármely okos eszközön. Az alkalmazás csak gyorsabbá, kényelmesebbé teszi az elérhető információk fogyasztását.

A program ingyenes, de csak az (AWE Pyramid CMS) internetes portálmotor által szolgáltatott adatokat képes megjeleníteni. A használat közben helyi hálózati, vagy internet kapcsolat szükséges.

What’s New

Version 1.0.4

-optimalizáció

Information

Seller
INFOARTNET Kereskedelmi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
1.2 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like