Free Tourist Guide 4+

Infoartnet Kft

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Free tourist guide olyan ingyenes alkalmazás, amely kihelyezett QR-kódok segítségével interaktív módon mutatja be a szabad téri látványosságokat, vagy épületen belül tárlatokat, érdekességeket. Az alkalmazásban a turistáknak lehetőség nyílik a különféle nevezetességeket, legendákat, és történeteket az eddigitől eltérő módon megismerni.
Számos hasonló alkalmazással találkozhat a fogyasztó a piacon, mi pont ezért próbáltunk egy olyan megoldást megalkotni, amely humorosan, felhasználó barát módon és egyszerűen meséli el az érdekességeket.
Az unalmasnak vélt szobrokat, épületeket teljesen más megközelítésben, fiatalosan mutatja be az alkalmazás, ezt az élményt csak fokozzák a képek és a hangok is. Az információs gomb segítségével informálódhat a felhasználó a különböző vendéglátó egységek, múzeumok, állatkertek, és hasonló intézmények nyitva tartásáról, belépőjegy árakról, és kedvezményekről. Ha valaki körbejárja az alkalmazás segítségével a szolgálgatáshoz csatlakozó színhelyeket biztosan nem fog unatkozni!

A Free tourist guide nem csak alkalmazásként vehető igénybe, hanem böngésző segítségével számítógépeken, kioskon, bármely okos eszközön. Az alkalmazás csak gyorsabbá, kényelmesebbé teszi az elérhető információk fogyasztását.

A program ingyenes, de csak az (AWE Pyramid CMS) internetes portálmotor által szolgáltatott adatokat képes megjeleníteni. A használat közben helyi hálózati, vagy internet kapcsolat szükséges.

What’s New

Version 1.0.4

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

-optimalizáció

App Privacy

The developer, Infoartnet Kft, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Travel
Travel
Navigation
Travel
Travel
Travel