Freefy 4+

Freefy

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Freefy is de app waar vraag en aanbod van gratis spullen op een leuke en gemakkelijke manier samenkomt. Open de app en zie gratis spullen bij jou in de buurt. Vind je het product leuk? Swipe naar rechts en stuur meteen een bericht. Spreek een tijd en plek af en haal het product op. Heb je iets niet meer nodig? Plaats het op Freefy. Zo maak je iemand anders blij en voorkom je verspilling.

Onze app is heel eenvoudig te gebruiken. Verveel jij je? Kijk naar de beschikbare producten en swipe rechts als je iets leuk vindt. Dan kun je gemakkelijk een bericht sturen om het product op te halen. Op onze app filter je makkelijk op categorie. Denk aan meubels, elektronica, boeken, spellen of kleding. Zo vind je nog sneller het gratis product wat jij zoekt.

Onze slogan is dan ook: "Freefy: Free, Fun, Easy." Met ons platform willen we mensen aanmoedigen om hun steentje bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet. Doe met ons mee en verander de wereld - één gratis product tegelijk. Download de Freefy app nu.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op via e-mail of social media!

What’s New

Version 1.0.8

- Redesign van het menu en verschillende pagina's!

App Privacy

The developer, Freefy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • User Content

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Sharecount
Shopping
Swopster
Shopping
Marktwiki
Shopping
Biblionet Groningen
Shopping
Kringshoppen
Shopping
HOOG CATHARIJNE PREMIUM
Shopping