Fresh Forward 4+

Fresh Forward

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Over deze app
De Fresh Forward-app is speciaal voor deelnemers aan onze creatieve trajecten. Doe je mee aan een traject? Download dan de app, log in met de e-mail die je hebt ontvangen en ga mee op reis!

Wat kun je met deze app?
De Fresh Forward-app is speciaal ontwikkeld om onze creatieve trajecten te ondersteunen. Je gebruikt de app in verschillende fasen van het traject:
• We delen gegevens en inspiratie met elkaar
• Je vindt hier de routes en de sprekers van de inspiratietour
• Je deelt foto’s en inzichten met elkaar
• Je maakt opdrachten

Download de app en log in met de logingegevens die je via de e-mail van ons ontvangt. Heb je vragen? Bel met Fresh Forward op 035 – 54 88 111 of stuur een mail naar info@freshforward.com.

Over Fresh Forward
Fresh Forward is een creatief adviesbureau. Al in de jaren negentig ontdekten wij dat creativiteit en verbeeldingskracht de sleutels zijn om tot impactvolle vernieuwing te komen… weg van de vergadertafels en spreadsheets dus! Werken vanuit een gezamenlijke droom, een doorleefd verlangen, dat is de filosofie die we bij Fresh Forward hebben: Business by Desire. Wij zijn trots dat we vanuit dat gedachtegoed al met zoveel organisaties en merken hebben gewerkt om in co-creatie hun next level te ontwikkelen.

What’s New

Version 2.2.3

Kleine visuele en technische verbeteringen

App Privacy

The developer, Fresh Forward, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Business
Business
Productivity
Business
Business
Business