iPad-skærmbilleder

Beskrivelse

FUGLEN er en lyrisk odyssé for større børn og voksne skrevet af Marianne Iben Hansen og illustreret af Tea Bendix. Bogen handler om at miste sig selv, søge og atter turde vælge sig selv. Der er noget på spil her, og derfor ønsker vi med denne udgivelse at invitere de større børn tilbage til billedfortællingen.
Tekstens lyriske udtryk er utraditionelt, idet rytmen følger handlingen organisk og ustringent - uden nogensinde at falde i form. Billederne udvikler sig i resonans med teksten fra startens rolige skildring af et genkendeligt univers til en rå og vild fortolkning af både de ydre og indre landskaber.
Med denne digitale udgave af Fuglen, har vi bestræbt os på at skabe en sanselig og smuk oplevelse ved at benytte lyd, timing, pacing og animation som virkemidler.
Læseren får derved lov til at mærke rytmen gennem oplæsningen, sanse tomheden, uvisheden og frygten via bevægelse og et rigt lydspor der går i forbindelse med fortællingen. Ikke ved interaktion, eller mulighed for at påvirke handlingen, men tværtimod ved, at læseren ligesom hovedpersonen, er ude af stand til at fravige den vej, der viser sig for hende og i stedet må åbne sig for det mystiske, det ukendte og uvisse for at overkomme sine udfordringer.

Hent appen gratis og læs et uddrag. Resten af bogen kan købes i appen eller tilgås via Uni-login.

Nyheder

Version 1.2

Vi opdagede desværre en fejl, der opstod ved køb af bogen. Med denne opdatering skulle problemet være løst, og alle der har oplevet problemet beder vi om at opdatere appen og derefter ”genskabe køb” på infosiden i appen. Vi beklager mange, mange gange for ulejligheden.

Oplysninger

Sælger
Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag A/S
Størrelse
241.2 MB
Kategori
Bøger
Kompatibilitet

Kræver iOS 8.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPad.

Sprog

Engelsk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis
Køb i app
  1. Fuglen - Hele bogen

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide