Garanti BBVA Romania 4+

Garanti Bank SA

Designed for iPhone

    • 2.7 • 7 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Cu Garanti BBVA Mobile, aplicatia de mobile banking de la Garanti BBVA, iti organizezi timpul cum doresti, pentru ca poti face majoritatea operatiunilor financiare de pe telefon. Astfel, iti verifici in orice moment conturile, faci plati in lei, iti administrezi conturile de economii, achiti datoria pentru Bonus Card, platesti facturile de utilitati si reincarci orice cartela telefonica. Vrei mai mult? Poti face schimburi valutare, sa iti modifici parola de acces pentru Garanti BBVA Online, sa vizualizezi Garanti BBVA ATM or ATM-urile si agentiile Garanti BBVA din apropierea ta, sau sa suni la Serviciul de Relatii Clienti.
La prima logare in aplicatia Garanti BBVA Mobile, inregistreaza telefonul ca dispozitiv de autentificare folosind Ciframaticul. Apoi te vei loga in Garanti BBVA Mobile doar in baza parolei unice.
Aplicatia este disponibila atat in limba romana, cat si in limba engleza.

What’s New

Version 3.7.2

The latest update brings performance improvements.

Ratings and Reviews

2.7 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

ro_vad ,

e ok

mi-ar fi placut sa ma pot autentifica cu touch id-ul telefonului , deasemenea mi-ar fi placut sa se regaseasca in aplicatie si informatii despre sumele blocate ( in curs de decontare ) nu doar soldul si sumele decontate .
Si daca nu ar fi greu de implementat avertizari la debitatea si creditarea contului .

Di4dy ,

Garanti, treci în secolul 21!!!

Este extrem de deranjant să trebuiască să mai rețin credențiale și să pierd mereu timp introducându-le, doar pt că lui Garanti nu-i pasă suficient de mult de clienți încât să facă dezvoltarea necesară în aplicație pt a ne putea autentifica cu amprenta sau cu fața.
Trist, foarte trist.
Și interfața aplicației e veche, greoaie, neintuitivă și neprietenoasă. E clar că tehnologia este ceva necunoscut pt Garanti.
Dar nu e nimeni, în afară de noi, vinovat de faptul că trebuie să suportăm așa ceva. Nu ne obligă nimeni să lucrăm cu Garanti când sunt atâtea alte bănci OK.
Chiar, de ce naiba mai am conturi aici?!
Vă las, trebuie să dau o fugă până la niște bănci!

JulienVlad ,

Nu merge

Nu merge

App Privacy

The developer, Garanti Bank SA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance