Screenshots

Description

Gazeta TemA Online eshte media online e preferuar e tere shqiptareve. Cdo moment ju gjeni lajmin e fundit me nje analize korrekte dhe inteligjente. Prej disa vitesh eshte media online me e sukseshme. Se fundmi Gazeta TemA eshte pasuruar dhe me nje portal video: TemATV.
Editori i Gazetes TemA eshte gazetari i njohur shqiptar Mero Baze. Cdo dite ju mund te lexoni komentin e tij mbi ceshtjet me te rendesishme te panorames politiko-ekonomike shqiptare.
Gazeta TemA eshte dhe nje sukses persa i perket teknologjise. Ne bashkepunim me MCN ajo ofron ne menyre te vazhdueshme risi teknologjike per te mundesuar nje komunikim sa me te shpejte e sa me te hapur me lexuesit e saj.
Sepse TemA ekziston per ju!

Ratings and Reviews

3.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Albeagle1 ,

Nice app

Good job

Information

Seller
MC NETWORKING SH.P.K.
Size
17.3 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like