iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Scan je bonnetjes met de camera op je telefoon. Gemakkelijk te gebruiken en direct toegevoegd aan je administratie voor de Belastingdienst. Ideaal voor zzp'ers en andere ondernemers.

Gekko Bonnen zorgt ervoor dat je portemonnee niet meer uitpuilt van alle bonnetjes die je nog moet verwerken in je administratie. Je kan deze gratis app gebruiken om bonnen te scannen en direct te koppelen aan uitgaven op je bankrekening. Met de app kun je:

● Bonnen en facturen scannen met je telefoon zodat ze worden gedigitaliseerd
● Automatisch bonnen scannen en uitlezen met OCR zodat je direct een duidelijk overzicht van je zakelijke uitgaven krijgt
● Digitale bonnen gemakkelijk toevoegen aan de rest van je administratie
● Banktransacties ophalen in real-time en direct koppelen aan verkoopbonnen

Gekko Bonnen laat gebruiker nu ook banktransacties koppelen in real-time. Betalingen kunnen per september 2020 nu direct worden opgehaald in Gekko en worden gebruikt om de administratie on-the-go bij te houden. Een naadloze integratie die heel veel tijd bespaard.

Gekko Bonnen is een gratis applicatie die kan worden gebruikt als een stand-alone bonnen scanner of als onderdeel van alle andere administratie applicaties die Gekko biedt. Gekko biedt gratis applicaties aan die freelancers en andere ondernemers helpen bij:

● Het sturen van facturen en betaalverzoeken via Gekko Facturatie
● Tijd schrijven via Gekko Uren
● KM registratie en zakelijke reizen bijhouden via Gekko Ritten

Gekko biedt al deze applicaties aan zzp'ers en andere ondernemers en geeft de meest complete en begrijpelijke boekhoud ervaring in Nederland. Met je gratis online account op www.getgekko.com, krijg je bovendien een compleet overzicht van alles wat je bijhoudt en hoe jouw bedrijf ervoor staat. Een compleet administratie systeem via mobiel, tablet en computer. Boekhouden zonder complexiteit.

Alle gegevens die je toevoegt via Gekko Bonnen of waar dan ook op Gekko, worden via beveiligde verbinding opgeslagen op Europese servers. Alle opgeslagen gegevens worden vertrouwelijk behandeld, nooit zonder expliciete toestemming gedeeld en blijven exclusief jouw eigendom. Gekko staat voor veiligheid en privacy.

Vragen, feedback, problemen?
We helpen je graag: stuur ons een bericht naar support@getgekko.com

Nieuw

Versie 4.0.3

Improved OCR functionality
Stability improvements

App-privacy

De ontwikkelaar, Gekkolab, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou