Schermafbeeldingen

Beschrijving

Dit is de officiële app van de gemeente Voerendaal. De app bevat zowel gemeentelijke informatie als recreatief-toeristische informatie.

In de app treft u onder andere onze openingstijden, contactinformatie, de bedrijvenwijzer, een evenementenkalender en de laatste informatie m.b.t. de wegwerkzaamheden in onze gemeente. Bovendien vindt u er de mooiste fiets- en wandelroutes en kunt u op een snelle manier een melding aan ons doorgeven.

Meldingen:
Een losliggende stoeptegel? Een kapotte prullenbak? Of overlast? Via de app kunt u makkelijk en snel een melding doorgeven. Indien gewenst houden wij u vervolgens op de hoogte van de status van uw melding.

VOERENDAAL- WAAR HET GOEDE LEVEN EEN TRADITIE IS!

Nieuw

Versie 1.1.1

Lancering van de gemeente Voerendaal app versie 1.1!

App-privacy

De ontwikkelaar, nxtmix communication, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou