iPhone Screenshots

Description

Met Gemeentepeiler praat je anoniem mee over belangrijke onderwerpen binnen jouw gemeente en word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in jouw omgeving. Je beantwoord peilingen en ziet direct wat andere mensen uit jouw omgeving vinden van het onderwerp. Jouw mening wordt gehoord.

Het beantwoorden van een peiling is net zo simpel als het beantwoorden van een berichtje op je telefoon, het is in een paar seconden gepiept! Je hoeft dus geen lange enquêtes in te vullen om toch gehoord te worden.

Nadat je een peiling hebt ingevuld zie je op een eenvoudige manier wat andere mensen uit jouw omgeving vonden van dit onderwerp. Je weet hierdoor dus precies wat er leeft in jouw gemeente, dorp of wijk.

What’s New

Version 1.8.0

Vanaf nu is het voor jouw gemeente mogelijk om berichten toe te voegen aan peilingen. Op die manier kan het dus zijn dat je een update krijgt over een peiling waaraan je hebt meegedaan. Zo weet je dus beter wat er gebeurt met jouw input!
Ook hoef je vanaf nu geen vragen meer te beantwoorden die niet op jou van toepassing zijn. Heb je geen hond? Dan sla je automatisch alle vragen over die daarmee te maken hadden. Dat scheelt je kostbare tijd en energie.

Information

Seller
Venturo Media
Size
12 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like