Skärmavbilder

Beskrivning

Via appen är det möjligt för dig att på ett enkelt sätt, i lugn och ro i din hemmiljö, lära dig mer om din hjärnhälsa. Du börjar med att svara på ett antal frågor om din situation och hälsa, för att sedan göra det kognitiva test som används för att utvärdera olika specifika kognitiva funktioner i hjärnan.

Om du själv upplever försämring av minnet eller är orolig för en närstående, kan det vara bra att undersöka hur hjärnan mår. Du kan förstås också göra testet av ren nyfikenhet eller för att lära dig mer om din allmänna status.


För att fastställa en eventuell diagnos krävs vidare läkarundersökning med bland annat blodprover och röntgen. Vi hjälper dig med en initial bedömning, och om det finns skäl för det bidrar vi med vidare vägledning och råd kring hur du kan ta hand om din hjärna.


Minnesmottagningen är ett stöd för kognitiv bedömning, utvecklat och validerat av Geras Solutions i samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset.


Tillgängliga språk:

Svenska och engelska.

Säkerhet och integritet:
Minnesmottagningen tillhandahålls av Geras Solutions AB och är en CE-märkt medicin teknisk produkt samt följer bestämmelserna enligt GDPR. Appen säkerställer kryptering av information, egen teknik och processer för integritet av persondata. Samtlig data hanteras enligt samtycke och används enbart för bedömning och/eller forskning på aggregerad nivå för att fortsatt stötta individer påverkade av kognitiva sjukdomar.

Appen är optimerad för enheter med större skärm men kan också användas på smarta telefoner.


Geras Solutions AB, © Copyright 2021

Nyheter

Version 2.0.5

Vi har gjort textjusteringar och uppdaterat testinstruktioner.

Appintegritet

Utvecklaren Geras Solution AB har angett att appens integritetsrutiner kan inkludera hantering av data enligt beskrivningen nedan. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Data samlas inte in

Utvecklaren samlar inte in några data från den här appen.

Sekretessriktlinjer kan variera, till exempel utifrån de funktioner du använder eller din ålder. Läs mer

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Du kanske också gillar