Skärmavbilder

Beskrivning

Nu lanseras kampanjen #BeBrainPowerful - för allas hjärnhälsa. Ladda ner appen och signa upp dig för en 30-dagarsutmaning du inte har råd att missa!

Geras Solutions har ett väldigt tydligt mål – att förändra livet för de som på något sätt påverkas av demens. Vi gör detta till verklighet genom digitala lösningar – Geras Mottagning, Geras Support, Risknivå, och Riskreduktion, som använder AI och maskininlärningsprocesser, tolkad av specialister för att garantera ett demensstöd som är vetenskapligt testad och utvecklad tillsammans med Karolinska Universitetssjukhusets Kognitiva mottagning.


· Geras Mottagning: Ett digitaliserat kliniskt verktyg som erbjuder medicinskt beslutsstöd samt tillgång till demensspecialister via videosamtal.*

· Geras Support: Sjukdomshantering och stöd för patienter, anhöriga och vårdgivare genom uppföljningar efter diagnos via videochatt och andra digitala lösningar.*

· Risknivå: Ett digitalt verktyg som uppmuntrar och hjälper användaren till att aktivt påverka modifierbara riskfaktorer i syfte att bromsa utvecklingen av kognitiv svikt.

· Riskreduktion: Ett digitalt verktyg som kan göra det möjligt för användaren att förebygga eller sakta ned kognitiv svikt, över tid, genom livsstilsinterventioner.**

· BeBrainPowerful®: Kampanjen BeBrainPowerful® belyser vikten av hjärnhälsa och för samman kunskap, samhälle och forskning för att möta en av världens största hälsoutmaningar — kognitiv svikt och demenssjukdomar.

Våra lösningar är gjorda för att vara kostnadseffektiva och lättillgängliga för patienter.

*Videosamtalstjänster varierar beroende på land och tillgänglighet av specialister.
**Baserat på metoder utvecklade och validerade i FINGER-studien.Språk
Engelska, Svenska och Kinesiska

Tryggt och säkert
Geras Solutions är en CE-markerad produkt som är fullständigt GDPR-kompatibel. Vi använder den senaste tekniken för kryptering, native teknologi och ramverk som säkerställer att din personliga data och information är i tryggt och säkert förvar. Personlig data är krypterad och kompatibel med patientdatalagar. All data används enbart för bedömning, diagnostik och demensforskning fokuserad på att hjälpa individer som påverkas av kognitiv svikt.

Applikationen är optimerad för surfplattor men kan även användas på mindre skärmenheter.

Geras Solution AB, © Copyright 2019.

Nyheter

Version 1.7.0

Our most recent release include a few new updates!

These are:
· New Be Brain Powerful release for Switzerland, with a 30 day challenge to support women’s brain health, in partnership with Women’s Brain Project.
· French and German language now available in the app.
· Revamp of our onboarding flow, to streamline and simplify account creation, login and provide the right information at the right time.
· Updates to Risk Reduction diet section.
· Minor UX and bug fixes.

Information

Säljare
Geras Solution AB
Storlek
43.9 MB
Kategori
Medicin
Kompatibilitet

Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Språk

engelska

Ålder
17+
Ofta förekommande/intensiv medicinsk eller behandlingsinformation.
Obegränsad tillgång till internet.
Copyright
Pris
Gratis

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Du kanske också gillar