Screenshots

Description

Tegye zsebre a GC-világot!
Legyen szó termék- ár- vagy készletinformációról, rendelés vagy árajánlat készítéséről, mostantól mindez elérhető a Gienger mobil GC-világával, mely az iparágban elsőként biztosít többletértéket a szerelők számára akár otthon, útközben vagy közvetlenül a vevőnél.

Ezzel az új mobilalkalmazással elérhető a GC Online Plus legfontosabb funkciói, így a szerelő helytől függetlenül, bárhol és bármikor elérheti a Gienger megszokott szolgáltatásait, illetve további segítségeket is talál benne.


 A Gienger regisztrált szerelői a GC ONLINE PLUS felhasználói nevével közvetlenül bejelentkezhet a GC mobil alkalmazásba, így pillanatok alatt a GC-CSOPORT mobil portálján találja magát. Itt az összes szolgáltatás kényelmesen elérhető, jól strukturált formában és kezelhető megjelenéssel. A felhasználó kb.1 millió árucikkhez férhet hozzá, megnézheti a környezetében lévő ABEX-ek raktárkészletét, árut rendelhet kiszállítással az építkezésre vagy valamelyik ABEX-ünkbe személyes átvételre.

What’s New

Version 4.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Bug fixes

App Privacy

The developer, GC-GRUPPE, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like