Screenshots

Beschreibung

Tegye zsebre a GC-világot!
Legyen szó termék- ár- vagy készletinformációról, rendelés vagy árajánlat készítéséről, mostantól mindez elérhető a Gienger mobil GC-világával, mely az iparágban elsőként biztosít többletértéket a szerelők számára akár otthon, útközben vagy közvetlenül a vevőnél.

Ezzel az új mobilalkalmazással elérhető a GC Online Plus legfontosabb funkciói, így a szerelő helytől függetlenül, bárhol és bármikor elérheti a Gienger megszokott szolgáltatásait, illetve további segítségeket is talál benne.


 A Gienger regisztrált szerelői a GC ONLINE PLUS felhasználói nevével közvetlenül bejelentkezhet a GC mobil alkalmazásba, így pillanatok alatt a GC-CSOPORT mobil portálján találja magát. Itt az összes szolgáltatás kényelmesen elérhető, jól strukturált formában és kezelhető megjelenéssel. A felhasználó kb.1 millió árucikkhez férhet hozzá, megnézheti a környezetében lévő ABEX-ek raktárkészletét, árut rendelhet kiszállítással az építkezésre vagy valamelyik ABEX-ünkbe személyes átvételre.

Neuheiten

Version 4.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Bug fixes

App-Datenschutz

Der Entwickler, GC-GRUPPE, hat Apple keine Details über die eigenen Datenschutzrichtlinien und den Umgang mit Daten bereitgestellt. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch