Go Veluwe 4+

Orb Amsterdam

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Ontdek de kleine geheimen van de Veluwe
De Veluwe zit boordevol spannende geheimen en historische schatten. Lijkt het jou ook zo gaaf om die te gaan ontdekken? Dat kan als je Go Veluwe outdoor adventure games gaat spelen! Met Go Veluwe fiets je binnen iedere routegame naar verschillende gamelocaties. In elke routegame is de hoofdfiguur een kind dat in de tijdmachine van Go Veluwe vanuit het verleden naar het heden is geteleporteerd. In Apeldoorn is de eerste route gelanceerd waarin Koningin Wilhelmina, als de tien-jarige Wilhelmientje, de hoofdfiguur in het verhaal is. Samen met Wilhelmientje ga je op een 'Koninklijke Queeste'. Tijdens deze zoektocht ontdek je verschillende plaatsen in Apeldoorn waar Wilhelmientje haar sporen heeft achtergelaten.

Een gratis en sportief dagje uit
Download gratis de app en kies een routegame in Go Veluwe. Stap daarna op de fiets en beleef samen met de hoofdfiguur een spannend verhaal op de Veluwe. Met behulp van de app ga je op zoek naar een aantal voorwerpen uit de oude tijd die liggen op 10 geheime gamelocaties. Die voorwerpen liggen er niet écht, maar verschijnen in Augmented Reality. Je kunt ze dus alleen zien via de app van Go Veluwe. Daarna hoor je een korte audiotour met spannende geheimen over de geschiedenis van die plek. Als je dan goed hebt opgelet kun je het antwoord geven op een vraag waarmee je een voucher kunt verdienen. Daarna stap je op de fiets om verder te gaan naar de volgende locatie voor nog meer spannende verhalen.

Waarom Go Veluwe?
Go Veluwe is bedacht en ontwikkeld door Mathanje Huisman. Deze outdoor adventure game is één van de prijswinnende plannen van Prijsvraag de Veluwe, uitgereikt door de provincie Gelderland in december 2017. Mathanje werd geïnspireerd tijdens het fietsen op de Veluwe met haar gezin. Zij besefte zich dat er een schat aan historische verhalen wacht om opnieuw verteld en beleefd te worden. Door gebruik te maken van een game met Augmented Reality en audiotours als toevoeging aan de omgeving, worden spannende en educatieve verhalen verteld. De geschiedenis blijft hierdoor levend en wordt leuk en leerzaam. Kom Go Veluwe spelen en neem je hele familie mee!

What’s New

Version 1.4

Routes kunnen nu vanaf een specifiek punt gestart worden.

App Privacy

The developer, Orb Amsterdam, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Crossbill Routes Veluwe
Travel
Camping De Weeltenkamp
Travel
Van Gogh's Streken
Navigation
Wadden guide
Travel
Winkelstad Hardenberg
Travel
Westfriese Omringdijk
Travel