GO4 Jobs 4+

Naj te služba najde‪!‬

GO4 Jobs d.o.o.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Iskanje dela je lahko precej naporen in dolgotrajen proces. Zakaj si ga ne bi olajšali? Z mobilno aplikacijo GO4 Jobs iskanje zaposlitve še nikoli ni bilo tako enostavno. V aplikaciji GO4 Jobs so združena vsa prosta delovna mesta v Sloveniji, priključili pa smo jim še ponudbo študentskih del. Poslovi se od iskanja dela na različnih portalih in prihrani svoj čas, z GO4 Jobs dobiš vse na enem mestu.

Prednosti GO4 Jobs:
- En vir vseh prostih del
- Napredno iskanje s pomočjo filtrov in predlogov
- Uporaba geolokacije
- Obvestila o novih oglasih
- Hitra prijava na oglas za delo
- Personalizirana vsebina

Enostavno se registriraj in si omogoči uporabo vseh funkcionalnosti aplikacije. Brskaš lahko po vseh prostih zaposlitvenih oglasih, ki so na voljo, ali pa po oglasih iščeš glede na ključne besede, naziv delovnega mesta ali lokacijo in tako izluščiš zgolj tiste oglase, ki tvojim željam najbolj ustrezajo. Za lažjo uporabo se ti izpišejo tudi predlogi najbolj iskanih del in področij, poleg tega pa je pri iskanju na voljo več filtrov. Nastavitev interesov, kjer izbereš področja dela, nastaviš lokacijo in vse ostale podrobnosti iskanega dela, poskrbi za popolno prilagojenost aplikacije vsakemu uporabniku, saj na podlagi tega prejemaš tudi obvestila o novih zaposlitvenih oglasih. Sedaj lahko pregleduješ samo tiste oglase, ki te najbolj zanimajo. Glede na možnosti, ki jih delodajalec ponuja, imaš za prijavo na zaposlitveni oglas na voljo več načinov - klic, elektronsko pošto ali pa spletno prijavo. Poleg prijave, lahko najljubše oglase za delo shraniš ali pa blokiraš, da se ti ne prikazujejo več.

What’s New

Version 1.1017

- iOS 14 support

App Privacy

The developer, GO4 Jobs d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Business
Productivity
Finance
Finance
Business
Finance