Screenshots

Description

Gota News është një media online e orientuar ekskluzivisht në botën e lajmeve të aktualitetit ku përfshihen lajmet politike, ekonomike, kulturore, lifestyle etj. Që nga viti 2018 ne kemi ofruar, për vizitorët tanë, lajmet online dhe informacionin kryesor mbi vendin, rajonin dhe botën. Falë stafit të saj të dedikuar sot numëron shumë vizitorë në ditë nga Shqipëria dhe diaspora. Duke u bazuar tek serioziteti, bashkëpunimi dhe përkushtimi, GotaNews ka arritur të ketë një kontent konkurues në tregun shqiptar dhe të huaj.

What’s New

Version 1.1.9

+Bug fixes
+Design improvements
+Optimisations
+More Speed

Information

Seller
PROCODEV SECURITY SH.P.K.
Size
43.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like