GP Poule 17+

Vendi Concepts B.V.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Speciaal voor iedereen die fan is van de Formule 1, natuurlijk onze eigen Max Verstappen en iedereen die gek is van auto’s, hebben we deze online Formule 1 Poule gebouwd.

Je kunt alleen meespelen in de landelijke Poule, zelf een poule aanmaken of meespelen in de poule van een vriend. Speel je in een vrienden poule, dan kunnen jullie onderling afspreken wat de inzet is om voor te spelen. Als iedereen bijvoorbeeld € 10,- inzet, kunnen jullie afspreken dat de winnaar de hele pot krijgt. Uiteraard kun je ook gewoon om een kratje bier spelen.

Door mee te spelen in een poule maak je het Formule 1 seizoen nóg spannender dan het al is. En maak je geen zorgen! Mocht het seizoen al begonnen zijn dan kun je je alsnog aanmelden om mee te doen. Je maakt zelfs dan nog kans om de landelijke poule te winnen als jouw voorspellingen beter zijn dan andere deelnemers.

Je kunt per race je voorspelling invullen of voor het hele seizoen. Om zoveel mogelijk punten te scoren kun je het beste voor iedere race opnieuw je voorspelling invullen. Het mooiste is direct na de vrije training. Daaruit kun je namelijk enigszins herleiden welke coureur de meeste kans maakt op de Grand Prix overwinning.

What’s New

Version 0.4.1

*bugfixes
*added apple login

App Privacy

The developer, Vendi Concepts B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

PSV
Sports
Golf.nl app
Sports
Eredivisie - Officiële app
Sports
Scorito.com
Sports
Ziggo Sport Totaal
Sports
F1 TV
Sports