GRÁNIT eBank 4+

GRANIT Bank Zrt.

    • 4.1 • 61 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Ott vagyunk neked minden banki ügyintézésnél!
Töltsd le a Gránit eBank applikációt, és intézd pénzügyeidet bankfiókba járás nélkül egyszerűen és kényelmesen, díjnyertes mobilbanki applikációnk segítségével!

ÚJDONSÁGOK:
Az alábbi széles körű kártyaszolgáltatásokkal bővült a Gránit eBank applikáció:
- Fő a biztonság! Elfelejtetted a bankkártyád PIN kódját? Az appban bármikor ellenőrizheted.
- Online vásárolsz, de nincs nálad a fizikai bankkártyád? Semmi gond, nézd meg a kártyaadatokat az appban!
- Platinum, Neo vagy Standard kártyát igényelnél? Az appból ezt is elintézheted, és a digitális kártyát azonnal használhatod.
- Csekkbefizetés is lehet digitális! Sárga és fehér csekket már lehetőséged van kamerád segítségével beolvasni, amely alapján egy automatikus átutalási megbízást készít az applikáció.

További funkciók:
- Számlanyitás szeflis azonosítással: Új típusú elektronikus személyazonosító igazolvánnyal akár három perc alatt megnyithatod a számlád az igazolványod beolvasásával és egy szelfi készítésével, amikor neked kényelmes, akár nyitvatartási időn kívül is. Az így nyitott bankszámla bármilyen korlátozás nélkül, teljes értékű bankszámlaként használható, éppúgy, mint a Videóbankon vagy a bankfiókban nyitott bankszámla.
- GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatás: Igényeld a GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatást, hogy bankkártyádat akár már a számlanyitás másnapján használhasd online vásárlásra, vagy érintéses mobilfizetéssel az üzletekben!
- Diszkrét mód: Ha nem szeretnéd, hogy az applikáció megnyitásakor meglássa valaki a számlaegyenleged, azt egy mozdulattal elrejtheted egy képernyő feletti kézelhúzással, vagy a szem ikont megérintve. Ugyanilyen egyszerűen újra láthatóvá is teheted az egyenleget.
- Számlaszám megosztás: Számlaszámod, IBAN számod könnyen vágólapra másolhatod, megoszthatod chat alkalmazásokban vagy SMS-ben a Számlainfó menüpontban az információ gombot megnyomva.
- Pénzügyek áttekintése: Elemezd naprakészen költéseidet és bevételeidet! A tranzakciókról ingyenes üzenetet kaphatsz az applikáción belül, számlatörténeted bármikor elérheted.
- Mobilfizetés: Fizess egyszerűen és kényelmesen, egyetlen érintéssel iOS rendszerű okostelefonoddal a Wallet alkalmazás segítségével! Biztonságos megoldás, amely megkönnyíti a mindennapokat.
- Biztonság: A bankkártya limiteket bármikor egy mozdulattal átállíthatod, vagy akár zárolhatod is bankkártyád, majd fizetéshez könnyedén fel is oldhatod. Az alkalmazás biztonságos használatáról PIN kód, ujjlenyomat olvasó vagy Face ID gondoskodik.
- Megtakarítások: Kezeld megtakarításaid egy helyen, egyszerűen! Az applikációban néhány érintéssel köthetsz le betétet, és nyithatsz megtakarítási számlát.

Megbízások:
- Utalás QR-kóddal: Az eBank appal beolvashatsz AFR (Azonnali Fizetési Rendszer) sztenderd* QR-kódot, ezzel automatikusan betöltődnek az utaláshoz szükséges adatok, már csak jóvá kell hagyni a tranzakciót. Generálhatsz is saját QR-kódot, amelyet beolvasva a másik fél (ha mobilbanki applikációja képes erre), azonnal utalhat a számodra.
- Villámgyors forint és deviza átutalások, amelyeket sablonokkal még egyszerűbbé tehetsz.
- Saját számláid között bármikor, rögtön átvezethetsz pénzt.
- Az utaláshoz rögzíthetsz másodlagos azonosítót (e-mail cím, mobiltelefonszám, adóazonosító/adószám), és indíthatsz is másodlagos azonosítóra tranzakciót, amennyiben a címzett (kedvezményezett) is rögzített ilyet a bankjánál.
- Kérj kölcsön gyorsan és egyszerűen, vagy dobd szét a közös költséget fizetési kérelem indításával!

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.granitbank.hu/ebank oldalon találhatóak.

What’s New

Version 9.92.1

Hibajavítások

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
61 Ratings

61 Ratings

Anonymus38487 ,

Never worked

Have the app for years now, not a single time was I able to use. It doesn’t work with mPin generation, it crashes upon trying to log in, completely useless, unusable.

Developer Response ,

Hi, please send us an e-mail to ebank@granitbank.hu so that we can help you through an official channel.

zorro- ,

Kiváló app! Ajánlókód QESAX 38.000Ft

Gránit Bank ajánlókód: QESAX 38.000Ft jóváírás, feltétel nélkül ingyenes bankszámlák. Az elmúlt pár hónap fejlesztéseinek köszönhetően rendkívül jól működik az app, stabil, egyre több funkció található meg benne. A bankkártyák kezelése különösen könnyű. Egy javaslat: a netbankba érkezett üzenetekről jó lenne értesítést kapni! Jelenleg a csak a weben bejelentkezve látni, ha érkezett valami szöveges üzenet.

Developer Response ,

Kedves Ügyfelünk! Köszönjük a pozitív visszajelzését! Az illetékes fejlesztők felé továbbítjuk a fejlesztési javaslatát a Netbanki levelekkel kapcsolatban.

Josiah Sprague ,

"Probléma van az internetkapcsolatoddal!"

Probléma van az internetkapcsolatoddal!

App Privacy

The developer, GRANIT Bank Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

More By This Developer

You Might Also Like

MBH Bank App (korábban MKB)
Finance
MobilKincstár
Finance
George Magyarország
Finance
MagNet Bank
Finance
CIB Bank
Finance
K&H mobilbank
Finance