Screenshots

Description

Grouperkos.com është platforma e parë për zbritje grupore në Kosovë, e cila ofron zbritje të papara deri 90% në gjërat më të mira për t’i parë, shijuar, përjetuar dhe blerë në vendin tonë.

Përveç shërbimeve dhe produkteve me zbritje, ju mund të gjeni edhe ofertat më të mira të udhëtimit në të gjithë botën.

Instaloni aplikacionin e Grouper dhe filloni të kurseni dhe në të njejtën kohë, zbuloni restaurante, sallone të bukurisë, klube sportive si dhe kompani tjera lokale në Kosovë.

Lejoni që ky aplikacion të bëhet guida juaj lokale dhe kështu do të jeni vetëm një klikim larg nga kuponët që ju mundësojnë zbritjet më të mëdha në qytetin tuaj. Kur jeni të uritur, të etur, në kërkim të një aventure gjatë vikendit apo ju duhet ndonjë shërbim shëndetësor, së pari kontrolloni në Grouper.

Përditësimet e ujdive çdo ditë, do ju sjellin zbritjet për të cilat keni nevojë. Të gjitha ujditë janë të gatshme për shfrytëzim menjëherë pas blerjes.

Me aplikacionin e Grouper ju mund të:
• Të kontrolloni dhe filtroni të gjitha ujditë qe ju duhen
• Bleni kupona me lehtësi për ujditë që ju pëlqejnë
• Ndiqni me lehtësi listën e kuponave të blerë

Instaloni aplikacionin e Grouper dhe përfitoni nga çmimet më të ulëta në produkte, shërbime dhe udhëtime. Merreni guidën më të mirë që Kosova mund t’jua ofrojë dhe përfitoni deri 90% zbritje nga çmimet e rregullta.

What’s New

Version 1.0.3

Bug fixes (reservation form for travel deals) and performance improvements.

Information

Seller
Vebspot Doo
Size
21.8 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Grouperkos.com
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like