Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Descarrega't ara, l'aplicació gratuïta per mòbil, que et permetrà accedir a tota la informació de la teva Comunitat en temps real, a més de disposar d'una gran varietat de serveis i funcionalitats adaptades a les teves necessitats.

Per començar a gaudir de tots els avantatges que t'ofereix l'aplicació hauràs d'utilitzar el mateix usuari i contrasenya que a la pàgina web. Et recordem, si encara no estàs registrat ho pots fer a www.gruptas.cat, accedint a l'àrea privada de Comunitats.

Què és pot fer des de la APP de Grup Tas?

Consultar tota la informació que necessitis per conèixer l'estat de la Comunitat: incidències noves i/o en curs, rebuts, certificats, pòlissa d'assegurança, contractes de manteniment, estatuts, entre altres documents.

En la part comptable, podràs, controlar les despeses de la teva comunitat, veure l'estat de comptes, actualitzat diariament, veure gràficament i percentualment les despeses i ingressos de l'exercici i consultar els deutors (clients) i creditors (proveïdors) pendents.

Rebre totes les notificacions associades a la Comunitat de forma àgil i ràpida a través del mòbil, destacant la recepció de convocatòries, actes de les Juntes i tota aquella informació transcendent i important de la Comunitat.

Per ampliar la informació, no dubtis en contactar-nos a través dels canals habituals. (wwww.gruptas.cat o gruptas@gruptas.cat o 972 20 11 97).

Novetats

Versió 1.5.7

Aplicades millores de rendiment

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Grup Tas, S.L., ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar