Screenshots

Description

En eventyrlig app for de 3-99-årige med H.C. Andersens bedste fortællinger. Hyg jer med at læse eller høre eventyrene, se tegnefilm eller spille de små børnevenlige spil.

Applikationen er gratis at hente, og du får gratis adgang til filmen "Den lille havfrue", til bogen "Fyrtøjet", lydbogen "Hyrdinden og Skorstensfejeren" og nogle af spillene.

"Jeg kan virkelig godt lide denne danske app til børn. Den har nogle dejlige tegninger, som bevæger sig en smule, og lydsiden er skøn." - Mors-apps.com

"App’en får fire stjerner for sit brugervenlige design og et godt koncept til børnefamilien." - Berlingske

INDHOLD
De 8 illustrerede bøger med højtlæsning er: Fyrtøjet, Den Grimme Ælling, Klodshans, Prinsessen på Ærten, Den Standhaftige Tinsoldat, Svinedrengen, Kejserens Nye klæder og Tommelise. Alle illustreret af Mårdøn Smet og indlæst af Sebastian Klein.

De 8 lydbøger er: Hyrdinden og Skorstensfejeren, Grantræet, Snedronningen, Snemanden, Lille Claus & Store Claus, Nissen hos spækhøkeren, Hvad fatter gør: det er altid det rigtige og De vilde svaner. Alle indlæst af Jesper Klein.

De 16 tegnefilm er: Den lille havfrue, Den standhaftige tinsoldat, Kejserens nye klæder, Prinsessen på ærten og Den lille Idas Blomster, Klods-Hans, De vilde svaner, Fyrtøjet, Grantræet, Hvad fatter gør: det er altid det rigtige, Den grimme ælling, Det er ganske vist og Ole Lukøje, Nattergalen, Svinedrengen, Tommelise, Den flyvende kuffert, Snedronningen.

Når der købes ekstra indhold via applikationen, er der en børnesikring, der skal forhindre, at de mindste kan købe indhold uden din tilladelse.

Hvis du har problemer med at hente/afspille tidligere købt indhold fra applikationen, kan du under info klikke på "Hent tidligere køb" og starte downloadprocessen forfra. Hvis du bruger samme Apple ID, skal du ikke betale igen for allerede købt indhold. Ligeledes kan du downloade applikationen på flere iOS-enheder, og du kan slette og geninstallere applikationen uden beregning.

Du er også velkommen til at kontakte vores kunderservice på appservice@egmont.com

What’s New

Version 3.1.2

- små retterlser

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

seven-up-coca-cola ,

Masser af underholdning

Har købt alle bøger og videoer. De er det hele værd, masser af underholdning. Flere apps tak!

Information

Seller
Lindhardt og Ringhof as Forlag
Size
201 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Danish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Lindhardt og Ringhof as
Price
Free
In-App Purchases
  1. Den Lille Havfrue Free
  2. 7 resterende eventyr $10.99
  3. Den Grimme Ælling $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like