Screenshots

Description

Aici gasiti informatii despre gradul de accesibilitate in locatiile verificate de catre noi.
Fundatia Motivation Romania are in vedere 3 componente majore: accesul la spatiul exterior (parcari, cale de acces, intrare), accesul in spatiul interior (deplasare interioara, spatiu de manevra a scaunului rulant, deplasarea pe verticala, daca este cazul, toaleta adaptata) si facilitatile puse la dispozitie in functie de specificul fiecarui obiectiv (ex. accesul facil la raft intr-o biblioteca publica).

In funcție de aceste considerente, au fost elaborate trei grade de accesibilizare:

- ACCESIBIL
Sunt considerate accesibile obiectivele care ofera acces fara constrangeri si in standarde persoanelor in scaun rulant la spatiul exterior, interior si facilitati.

- MODERAT ACCESIBIL
Sunt considerate moderat accesibile obiectivele in care accesul la una din cele trei componente sau la toate trei cumulate se face cu dificultate, dar nu este impiedicat total. (Ex: o rampa cu un unghi mai dificil de urcat, o usa cu un arc care presupune mai multa forta pentru deschidere decat o manevrare usoara, o tejghea interioara mai inalta de 90 cm la un ghiseu de informatii, un lift care are comenzile pozitionate mai sus de 120 cm etc)

- INACCESIBIL
Sunt considerate inaccesibile obiectivele sau cladirile unde accesul la spatiul exterior sau interior al persoanelor in scaun rulant nu este posibil. (Ex: o rampa la intrare care asigura accesul in interior, dar spatiul interior nu este accesibil pentru deplasarea in scaun rulant. Sau cazul invers, in care spatiul interior este accesibil dar nu se poate ajunge din exterior.)

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Privacy

The developer, Fundatia Motivation Romania, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like