Screenshots

Description

”HC And – Når mor eller far har kræft” er udviklet i et samarbejde mellem Onkologisk afdeling R, H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, Odense Universitetshospital, indlagte børn og deres familier og 10:30 Visuel Kommunikation.


HC And er patientinformation for børn i alderen 4-7 år og har til formål at forberede og mindske utrygheden hos børn for hvem mange hospitalsbegreber er helt ukendte.


”HC And - Når mor eller far har kræft” er en introduktion til et generelt kræftpatientforløb på hospitalet for de yngste børn, deres familie og omgangskreds. Informationen er med speak - af en barnestemme - og animation i genren ”Læring gennem leg med computer/tablet”.


Børn i denne aldersgruppe lærer og erkender ved leg og konkret information. Børn - som pårørende til kræftpatienter - kan hurtigt blive “fyldt op” med en masse information. Derfor er HC And bygget op af korte sekvenser i børnehøjde, så “nye” kan starte her.


Indholdet består af 7 sceneopbyggede historier, som besvarer spørgsmål om kræft, kemo- og strålebehandling. Hospitalspersonale kan bruge dette materiale som et pædagogisk værktøj til at skabe en fælles forståelsesramme med barnet.


HC And er til fri download for alle.

App Privacy

The developer, 10:30.DK ApS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Education
Education
Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education