Healthyco консултации с лекар‪и‬ 17+

Онлайн консултация с лека‪р‬

Healthyco OOD

Designed for iPhone

  • Free

iPhone Screenshots

Description

Какво е Хелтико?

Хелтико е мобилно и уеб приложение, което помага на пациенти да се консултират с лекари в страната и чужбина и да получат професионално мнение относно здравен проблем. Намерете лекар, запишете и заплатете за уговорката си и извършете онлайн видео или писмена консултация с тях с няколко прости стъпки!

Как помагаме?

Когато става дума за здравето ни искаме да сме сигурни, че сме се допитали до всяко мнение, дори това на чуждестранни специалисти. Всички знаят, че най-добрите медицински професионалисти са разпръснати по целия свят, но не всеки може да си позволи времето, парите, физическата сила или други възможности, да се качи на самолета и да посети лекари от най-висок клас на работното им място. От друга страна добрите лекари в България също са доста трудни за достъп и понякога трябва да чакаме с месеци за преглед при тях. Тук на помощ идва Хелтико! С помощта на съвременните технологии ние свързваме пациенти с топ леклари в целия свят и им позволяваме да запазят час, да заплатят и да бъдат обслужени, използвайки тяхното мобилно устройство. Потвърдете предписаното си лечение и диагноза при специалист, който може да се намира на хиляди километри без да се лишавате от комфорта на дома или работното си място; комуникирайте с лекаря все едно сте в кабинета им; спестете пари, време и неудобства всичко с помощта на Хелтико!

What’s New

Version 1.1.18

Отстраняване на проблем при видео връзка

App Privacy

The developer, Healthyco OOD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Wallet

  Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness