Screenshots

Description

HelperApp: voor als je hulp nodig hebt, maar zelf geen alarm kunt slaan. De slimme chatbot 'Bob de Bot' van HelperApp en je vrienden houden een oogje in het zeil zodat je je als alleenwonende veilig en gesteund blijft voelen in je eigen omgeving. Geen zorgen meer dat je na een val een hele nacht onderaan de trap op een koude vloer op hulp ligt te wachten.

Geef Bob de Bot drie keer per dag antwoord per sms of via een appje. Als je ‘OK’ typt, weet Bob de Bot dat alles in orde is. Reageer je niet, dan zal Bob de Bot je vrienden een notificatie sturen. Zij kunnen dan even contact opnemen om te controleren of alles in orde is.

Met de heldere instructies van Bob de Bot is HelperApp simpel in te richten. Voeg een ‘beschermde gebruiker’ toe, start een gespreksgroep, voeg hier ‘vrienden’ aan toe en de berichtenservice van HelperApp is een feit.

Daarnaast kun je HelperApp ook gewoon gebruiken voor het uitwisselen van berichten via de handige chatfunctie.

Binnenkort zal HelperApp worden uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten, zodat de beschermde gebruiker niet alleen verzekerd is van een veilig gevoel, maar nog meer slimme ondersteuning krijgt aangereikt om zolang mogelijk op een prettige en veilige manier zelfstandig te kunnen blijven wonen.

What’s New

Version 1.0.10

-Je kan nu gesprekken favoriet maken.

Information

Seller
weMaron BV
Size
32 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like