iPhone Screenshots

Description

Helsemin Club app giver dig adgang til Helsemins produkter samt dine personlige rabatter i Helsemin Club. Med app’en har du altid dit medlemskort ved hånden, og du sikrer dig, at du altid får dine medlemsfordele. App’en giver dig let adgang til dine optjente bonus-kroner og overblik over dine tidligere køb hos Helsemin. Med app’en kan du desuden let finde frem til den nærmeste Helsemin butik.
Vi ønsker at gøre det let at vælge en sund og naturlig livsstil. Helsemin Club er for dig, som ønsker at tage ansvar for egen sundhed ved at prioritere en naturlig livsstil med grøn og økologisk kost, supplerende helsekosttilskud, samt ren hudpleje. Du får nemlig adgang til bedre priser og ekstraordinære tilbud. I Helsemin Club får du adgang til fordele og rabatter indenfor alle de områder, der er med til at skabe en naturlig sund livsstil.
Helsemin er Danmarks ældste helseforretningskæde, som gennem årene har vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag. Vi har alt hvad du behøver for at leve et naturligt og sundt liv i en moderne hverdag. Hos os finder du kun kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer, samt meget meget mere. Vi stiller krav til vores produkter, og derfor er alle produkterne i webshoppen, samt i vores forretninger, nøje udvalgte for at sikre, at de lever op til vores særlige kvalitetskrav. Hos os finder du det største udvalg af naturlige helsekostprodukter til attraktive priser. Som medlem af Helsemin Club kan du finde endnu mere inspiration og vejledning til sundhed.
Det er vores ønske at Helsemins Club app vil gøre det lettere for dig at vælge en sund og naturlig livsstil. Vi håber at du vil synes om de mange fordele og muligheder, som du får adgang til med Helsemins Club.

What’s New

Version 1.1

Betingelserne i Appen er opdateret.

Information

Seller
CodeHero ApS
Size
26.9 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like