Hospicture 4+

PK services

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Hospicture staat voor ‘’Hospitality en ‘’Picture’’ oftewel: gastvrijheid in een foto. Tegenwoordig wordt alles gevisualiseerd, hier hebben wij gebruik van gemaakt in de app.
De zoektocht naar het vinden van een restaurant maken wij visueel, door op de Feed foto’s van gerechten te plaatsen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de gebruiker dit op een leuke maar ook effectieve manier ervaart. Door gemakkelijk een reservering te plaatsen ben je verzekerd van jouw favoriete plekje.
Je kan ook filteren naar je wensen vis, vlees of vegetarisch. Je kan ook filteren op prijs of op je dieet wensen zelf kan je ook zoeken op soorten restaurants.
Je kan ook zoeken in een plaats/regio en kijken naar de restaurants in de straal van een aantal kilometers.
Heb je een leuk restaurant gevonden of een mooi gerecht kan je het in je favorieten zetten en snel kijken of reserveren bij het restaurant.
Wil je met je vrienden uiteten kan je ook de gerechten delen via WhatsApp, zo kan je kijken hoeveel animo er is en zo samen het beste restaurant uitzoeken.
Wij zijn er voor de Bourgondiër tot levensgenieter, Hospicture zorgt ervoor dat jij het restaurant vindt waar jij naar opzoek bent.
Voor meer informatie bezoek de Website www.hospicture.com Of volg ons op sociale media (hospicture.nl)

What’s New

Version 1.2

- support voor Iphone notch
- reserveren dmv een e-mail
- Zie direct als het zoekfilter nog actief is

App Privacy

The developer, PK services, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink