iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Bent u een bewoner, ondernemer of bezoeker van de Houthaven? Met deze app blijft u op de hoogte van de bouw en overige ontwikkelingen in het gebied. Van routes op de kaart tot informatie over werkzaamheden. Het is nu nog makkelijker om contact op te nemen met de omgevingsmanager. Verder kunnen wij u snel informeren bij acute situaties door een push-melding te versturen.

De Houthaven, het nieuwe woon- en werkgebied tussen de Spaarndammerbuurt en het IJ, is de komende jaren nog volop in ontwikkeling. Terwijl er steeds meer mensen gaan wonen en werken, blijven de bouwers druk bezig. Uiteindelijk komen er 2.700 klimaatneutrale woningen met een gracht voor de deur en een park om de hoek. Daarnaast komen er diverse voorzieningen als scholen, bedrijfsruimten, horeca en een hotel.

Nieuw

Versie 1.6.4

- Livestream beschikbaar vanaf nu
- Optimalisatie en prestatieverbeteringen

App-privacy

De ontwikkelaar, Gemeente Amsterdam, heeft aangegeven dat de werkwijze van de app omtrent privacy mogelijk het gebruik van gegevens omvat zoals hieronder wordt beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou