Screenshots

Description

De officiële app van HRinFinance.nl is hier!

Met deze app is het mogelijk om vacatures te bekijken van HRinFinance, deze op te slaan om later terug te kijken, of om direct te solliciteren via de sollicitatielink van de vacature. Heb je toch liever dat je de vacature naar jezelf mailt om deze op een ander moment terug te kijken? Dan is dat ook geen enkel probleem met de app

Ook kun je met de handige zoekfunctie zoeken door vacatures, of kun je heel handig zoeken op locatie zodat je altijd vacatures in de buurt kunt vinden!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Dan is er ook de mogelijk om óf dagelijks een melding te krijgen met het aantal nieuwe vacatures, óf een dagelijkse email alert met alle nieuwe vacatures.

Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief, zo blijf je altijd en overal van op de hoogte!

What’s New

Version 1.2.5

- Bug fixes, met name rondom het aan/afmelden voor pushberichten

Mocht u problemen ondervinden met het aan- of afmelden van uw apparaat voor pushberichten doet u er verstandig aan om uw apparaat respectievelijk af te melden en weer aan te melden, of aan te melden en weer af te melden.

Information

Seller
Careerguide
Size
16.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like